+385 (95) 90 34 227 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Segway city tour zagreb
Privatnost podataka

Politika privatnosti

Ova Izjava o privatnosti regulira način na koji Exima GRUPA doo prikuplja, koristi i otkriva podatke prikupljene od korisnika web stranice SegwayCityTour.hr. To vrijedi i za web stranice i sve proizvode i usluge koje nudi Exima grupe doo. SegwayCityTour.hr se zalaže za zaštitu privatnost pojedinaca koji posjećuju web stranice i korisnike on-line sadržaja. Kontrolor podataka ove web stranice je Exima grupa doo, Štrbanova 6, Zagreb, Hrvatska.

Prikupljanje podataka i svrha

Osobne identifikacijske informacije

Možemo prikupljati osobne identifikacijske informacije od korisnika u vezi s aktivnostima, uslugama, mogućnostima ili resursima koje su dostupne na našoj web stranici. Korisnici mogu biti upitani za ime, e-mail adresu, broj telefona, podatke o kreditnoj kartici, itd a prikupljati ćemo osobne identifikacijske informacije od korisnika samo ako su dobrovoljno dostavili takve informacije za nas. Korisnici mogu odbiti dostaviti osobno identifikacijske informacije, što može spriječiti njihovo sudjelovanje u određenim web aktivnostima.

Ne-osobni identifikacijski podaci

Možemo prikupljati ne-osobne identifikacijske informacije o korisnicima kad god su u interakciji s našim web stranicama. Ne-osobni podaci mogu uključivati identifikaciju naziva preglednika, vrstu računala i tehničke informacije o korisnicima sredstava za priključenje na naše web stranice, kao što je operativni sustav i pružatelj internetskih usluga i druge slične informacije.

Kolačići

Ova web stranica može koristiti “cookies” kako bi poboljšala korisničko iskustvo. Korisnički web preglednik stavlja kolačiće na tvrdom disku u svrhu za provođenja informacija, a ponekad i prati informacije o njima. Korisnik može odabrati postaviti svoj web preglednik da odbije cookie-je, ili da vas upozoriti kada su kolačići šalju. Ako tako odaberete, imajte na umu da neki dijelovi web stranice možda neće raditi ispravno. Naša web stranica koristi samo kolačiće sesije koje su izbrisani kada korisnik zatvori web preglednik. Kolačići sesije ne prikuplja informacije od korisnika računala.

Dijeljenje vaših osobnih podatka

Mi ne prodajemo ili iznajmljujemo osobne identifikacijske podatke drugima. Možemo podijeliti generički skupljene demografske podatke, koji nisu povezani s osobnim identifikacijskim informacijama posjetitelja i korisnika, našim poslovnim partnerima. Možemo se koristiti vanjskim davateljima usluga kako bi nam pomogli raditi naš posao, web stranicu ili upravljati aktivnostima u naše ime, kao što je slanje newslettera ili anketa.

Linkovi na druge web stranice

Da bi vam pružili bolju uslugu naše stranice mogu se povezati brojnim vezama s drugim domaćim i međunarodnim organizacijama i agencijama. Pri prijelasku na te druge web stranice više nećete biti predmet ove politike, već na politici privatnosti nove stranice.

Prihvaćanje uvjeta

Korištenjem ove stranice, prihvaćate ove politike i uvjete pružanja usluge. Ako se ne slažete s ovim pravilima, molimo Vas da ne koristite našu web stranicu.

Izmjene ove Privatnost

Ako postoje bilo kakve promjene ove politike privatnosti, mi ćemo zamijeniti ovu stranicu s ažuriranom verzijom. U vašem vlastitom interesu je provjeriti stranicu u bilo koje vrijeme pristupa našim web stranicama kako bi biti svjesni bilo kakvih promjena koje se mogu javiti s vremena na vrijeme.

Kontakt

Sve primjedbe i sugestije koje imate i koje mogu pridonijeti boljoj kvaliteti usluge su dobrodošle i cijenjene.