+385 (95) 90 34 227 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Muzej grada Zagreba

Stalni postav portretira grad u svim njegovim aspektima, od političkoga, crkvenoga, povijesnoga i gospodarskoga do arhitektonsko-urbanističkoga, kulturno-povijesnoga, zabavnoga i svakodnevnoga.

Moderna galerija

U stalnom postavu predstavlja više od 750 vrhunskih modernih, modernijih i najmodernijih djela slikara, kipara, medaljara i umjetnika novih medija koja svjedoče o vrhuncima hrvatske likovne umjetnosti od 19. stoljeća do danas.

Galerija Klovićevi dvori

Galerija Klovićevi dvori najveća je galerijska institucija u Hrvatskoj. Svojim širokim djelokrugom rada neprekidno u različitosti ponuđenih programa intrigira domaću i stranu publiku novim i drugačijim pogledima na povijesna i suvremena umjetnička zbivanja.

Memorijalni centar raketiranja Zagreba

Stalni postav prezentira napad Jugoslavenske narodne armije na grad Zagreb kao političko, društveno, gospodarsko i strateško središte Republike Hrvatske, tijekom ratne 1991. i 1995. godine.
Muzej Mimara

Muzej Mimara

Fundus muzeja čini nekoć privatna zbirka umjetnina kolekcionara Ante Topića Mimare (1898 - 1987) koju je on darovao u trajno vlasništvo hrvatskom narodu, pod uvjetom da se uredi prostor za njeno stalno izlaganje.

Dubravkin put

Smješten u Tuškanačkoj šumi, na samo nekoliko minuta hoda od samog središta grada, Dubravkin put koncipiran je kao restoran i vinski bar. Interijer je ugodan, topao i moderan, a boravak na terasi pruža predivan pogled na park i šumu.

Le Bistro Esplanade

Profinjenost i posvećenost detaljima, svježe domaće namirnice, savršenstvo mirisa i okusa ono su što odlikuje vrhunsku francusku gastronomsku ponudu.

Stari fijaker

U ugodnom ambijentu lokala dočekat će Vas ljubazno osoblje i ponuditi Vam domaća zagrebačko-zagorska jela. Domaćini s ponosom ističu da je kod njih priprema jela doslovno domaća, te da nude najbolje i provjerenu kvalitetu.

Agava

Mirno, suptilno mjesto gotovo skriveno u srcu Zagreba. Ovo je jedan od onih restauranta gdje ćete osjetiti privlačnost na prvi pogled: boje, glazbu, delicije.
Lido

Lido

Smješten gotovo na plaži, „Lido“ je gastronomski kutak s najljepšim pogledom na jezero Jarun – popularno zagrebačko „more“.
Baltazar

Baltazar

Baltazar je jedan od najstarijih zagrebačkih restorana. Već 35 godina dokazujemo istinsku ljubav prema hrani.
Okrugljak

Okrugljak

Restoran Okrugljak je vjerojatno je jedan od najautentičnijih i tradicionalnih restorana u sjevernoj Hrvatskoj
Lari & Penati

Lari & Penati

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor tristique nulla ut consequat.